Samsung Galaxy J5 (2017): update naar Android 8.1 Oreo in Nederland

Ben je in het bezit van de Samsung Galaxy J5 (2017)? Dan is er goed nieuws te melden. De smartphone wordt vanaf nu voorzien van een software-update naar Android 8.1 Oreo. Het toestel kwam op de markt met Android Nougat.

Android 8.1 Oreo voor Galaxy J5 (2017)

De Samsung Galaxy J5 (2017) wordt vanaf nu in Nederland voorzien van een interessante software-update. Dit melden DroidApp-lezers Ricardo, Richard en Mario. Samsung is namelijk begonnen met het verspreiden van de update naar Android 8.1 Oreo voor de telefoon. Hiermee krijg je toegang tot verschillende nieuwe functies, uit zowel versie 8.0 als 8.1 Oreo. Over de Oreo-interface zit de eigen Samsung Experience skin van het bedrijf.

Samsung Galaxy J5 2017 android 8.1 Oreo

Gebruikers melden aan DroidApp dat ook direct de beveiligingsupdate van oktober wordt meegeleverd. Daarbij valt op dat de camera-app is voorzien van een nieuwe lik verf en dat er enkele aanpassingen zijn gedaan in het menu met instellingen. De update wordt vanaf nu uitgerold en zal in de komende dagen iedere gebruiker bereiken. Zodra de update beschikbaar is voor je Samsung Galaxy J5 (2017) kun je een melding op je scherm verwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel