Samsung brengt Galaxy J6+ uit in Nederland: dual-camera en goede prijs

Samsung bracht eerder al de Galaxy J4+ uit in ons land en nu is het de beurt aan de Galaxy J6+. De relatief betaalbare smartphone heeft een dual-camera en is voorzien van degelijke specificaties. Daarbij is er een vingerafdrukscanner aan de zijkant van de Galaxy J6+.

Samsung Galaxy J6+ in Nederland

Samsung presenteerde eind september de Galaxy J4+ en J6+ voor Nederland. De betaalbare smartphones uit de J-serie zien er goed uit en hebben degelijke specificaties. Nadat eerder al de J4+ uitgebracht werd in Nederland, is nu ook de Galaxy J6+ uitgebracht in de Nederlandse winkels, zo blijkt uit onze informatie.

Samsung Galaxy J6+

De Samsung Galaxy J6+ is een smartphone met een 6,0 inch HD+ beeldscherm. Daarbij heeft de Koreaanse fabrikant de telefoon voorzien van een vingerafdrukscanner aan de zijkant. Er is een 13MP + 5MP dual-camera aan de achterkant en aan de voorkant zit een 8 megapixel front-camera. Het toestel biedt 3GB RAM, 32GB opslagruimte en een 3300 mAh accu.

Je kunt de Galaxy J6+ aanschaffen voor een bedrag van rond de 220-230 euro. Dit kan bij Coolblue, Bol.com, Belsimpel, MediaMarkt en Mobiel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel