Samsung Galaxy Note 8 duurzaamheidstest: hoe degelijk is de nieuwe Note?

De Samsung Galaxy Note 8 is onderworpen aan de bekende duurzaamheidstest. In een 5 minuten durende video wordt niet alleen de Galaxy Note 8 aan de test onderworpen, maar ook de S-Pen. Overleeft het toestel de test?

Galaxy Note 8 duurzaamheidstest

Samsung komt deze maand met de Galaxy Note 8 naar Nederland. Het toestel is nu alvast in het bezit gekomen van JerryRigEverything. Deze YouTuber test smartphones met regelmaat op duurzaamheid. Denk aan de buigtest, de krasbestendigheid van het display en dergelijke.

In onderstaande video zien we hoe de Note 8 reageert op een mesje en een aansteker. We zien dat de vingerafdrukscanner gevoelig is voor krassen, wat vaak bij toestellen is, maar hij reageert wel gewoon. De smartphone is wel erg gevoelig voor vingerafdrukken, maar verder doet Samsung het prima met de Note 8.

De Galaxy Note 8 is nu beschikbaar als pre-order. Plaats je voor 14 september een pre-order, dan krijg je de gratis Samsung DeX. Alle details over de Galaxy Note 8 vind je via onderstaande button op de Note 8 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel