Samsung Galaxy Note 9 ontvangt grote camera-update

De bezitters van de Samsung Galaxy Note 9 kunnen een grote camera-update voor hun smartphone verwachten. Met de nieuwe software-update worden tal van verbeteringen doorgevoerd.

Camera-update voor Note 9

Samsung rolt voor de Galaxy Note 9 een nieuwe update uit waarbij de prestaties van de camera verbeterd worden. De camera wist in onze Galaxy Note 9 review al hoge ogen te gooien, maar de kwaliteit moet nu nog beter zijn.

Samsung Galaxy Note 9 camera update

In de changelog van de update wordt duidelijk wat er verbeterd is aan de camera. De helderheid van gezichten in omgevingen met achtergrondverlichting is verbeterd. Tevens is de nauwkeurigheid van HDR verbeterd; en dat is een welkome toevoeging. In onze review gaven we ook al aan dat de HDR-functie soms erg enthousiast was. Ook is de helderheid bij weinig licht en de hoeveelheid ruis daarbij verbeterd.

De update brengt geen nieuwe beveiligingsupdate, dus niet die van oktober. Hij blijft staan op die van september. De update wordt uitgerold via het toestel zelf. Zodra deze beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon.

Leestip: de beste Galaxy Note 9 tips

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel