Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e ontvangen juni-patch met nieuwe camera-functie

Samsung heeft voor de Galaxy S10-serie een nieuwe update beschikbaar gesteld. Hierbij heeft Samsung zowel de S10 als de S10+ en S10e voorzien van de juni-patch, samen met vernieuwingen in de camera.

Juni-patch voor Samsung Galaxy S10

In Nederland is Samsung gestart met het uitrollen van een nieuwe update voor de Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e. De drie modellen worden bijgewerkt met beveiligingsupdate juni 2019, die begin deze maand door Google werd vrijgegeven. Daar heeft Samsung nog wat patches aan toegevoegd.

Galaxy S10 juni-update

QR-code

Echter worden niet alleen op het gebied van beveiliging stappen gezet. De changelog van de update meldt nog een andere nieuwe functie. De Galaxy S10, Galaxy S10+ en de Galaxy S10e krijgen een QR-code scanner in de camera-app. Hiermee wordt het mogelijk om zonder tussenkomst van een extra app, QR-codes te scannen. Je hoeft hiervoor geen speciale stand in de camera-app te activeren; QR-codes worden direct herkend.

Galaxy S10 QR-code scanner

Samsung belooft met de update verder dat er verschillende verbeteringen en optimalisaties op de achtergrond zijn doorgevoerd. Samsung rolt de update vanaf nu uit voor de Galaxy S10, S10+ en S10e. De update is circa 251,95MB groot en kan via WiFi gedownload worden. Eventueel kun je via het menu met instellingen > software-update handmatig controleren of de update beschikbaar is voor jouw toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 671,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 646,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel