Samsung verkoopt 100.000 exemplaren van Galaxy S10; prijzen dalen hard

Samsung heeft bekend gemaakt dat het inmiddels 100.000 exemplaren heeft verkocht van de Samsung Galaxy S10. Daarbij deelt het bedrijf statistieken over de meest geliefde kleur(en).

100.000 keer Galaxy S10

In drie maanden tijd heeft Samsung 100.000 exemplaren verkocht van de Samsung Galaxy S10. Het gaat om het aantal verkopen in Nederland van de high-end smartphone van het bedrijf. Naar eigen zeggen verkoopt de S10 daarmee 31 procent beter dan zijn voorganger, de Galaxy S9.

Samsung Galaxy S10 preview

De smartphone werd drie maanden geleden uitgebracht, samen met de Galaxy S10e en Galaxy S10+. Het lijkt erop dat deze cijfers specifiek over de Galaxy S10 zelf gaan. Het toestel is er in diverse kleuren, waarbij de populairste kleur zwart is (50%), gevolgd door wit (20%) en groen (18%). Volgens Samsung worden de snelheid, game-mogelijkheden, het geheugen en de beveiliging middels Knox het meest gewaardeerd.

In onze Samsung Galaxy S10 review waren we voor een groot deel positief over de smartphone. De Galaxy S10-serie is nu extra interessant omdat de prijzen flink gedaald zijn in de afgelopen tijd. De actuele prijzen bij de verschillende winkels vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 419,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 574,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel