Samsung brengt Galaxy S10-serie uit in nieuwe Prism Silver-kleur

Samsung heeft de Galaxy S10-serie in een pot met verf gedoopt. De smartphones zijn vanaf nu te verkrijgen in de kleur Prism Silver; een stijlvolle kleur die ook in Nederland uit wordt gebracht.

Galaxy S10 in Prism Silver

Met regelmaat brengen fabrikanten nieuwe kleuren uit van hun smartphones, om zo weer wat extra aandacht te krijgen voor hun toestellen. De Galaxy S10-serie is hier nu een goed voorbeeld van. Deze wordt al sinds enkele maanden uitgeleverd en komt nu beschikbaar in de nieuwe kleur Prism Silver.

Galaxy S10 Prism Silver

Deze kleur komt beschikbaar voor de Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10+. Beide toestellen zijn voorzien van high-end specificaties en in onze Galaxy S10 review bespraken we het Plus-model al uitgebreid. Samsung presenteert de kleur naar eigen zeggen om de smartphone nog meer persoonlijk te maken. ‘Persoonlijkheid wordt ook bepaald door de kleur die je geeft aan jouw device’, zo stelt Samsung. De specificaties van de toestellen wijken niet af.

De Samsung Galaxy S10e wordt ook in het Prism Silver gevoerd, maar komt voorlopig niet officieel naar Nederland. Wel wordt het toestel bij Mobiel en Belsimpel verkocht, waarbij de webwinkels grijze import hanteren. De Galaxy S10 en S10 Plus in Prism Silver worden exclusief verkocht via Samsung en T-Mobile.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 626,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 632,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel