Samsung Galaxy S9 en S9+ in kleur Sunrise Gold nu te koop in Nederland

Met de zomer voor de boeg heeft Samsung een nieuwe kleur uitgebracht voor de Galaxy S9 en S9+. Beide toestellen zijn vanaf nu verkrijgbaar in de kleur Sunrise Gold. Deze kleur werd in mei gepresenteerd en nu kun je het toestel in deze gouden kleur aanschaffen.

Galaxy S9 in Sunrise Gold

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe smartphone en na je zoektocht uit bent gekomen bij de Galaxy S9 van Samsung, kun je nu een keuze maken uit de kleuren. Eerder kon je alleen kiezen uit de kleuren zwart, paars en blauw, en nu kun je dus ook kiezen uit Sunrise Gold. De gouden kleur is zowel voor de Galaxy S9 als voor de Galaxy S9+ beschikbaar. Volgens Samsung kies je met deze kleur voor een eigen stijl en zie je je persoonlijkheid hierin terug.

Galaxy S9 Sunrise Gold

De specificaties in de gouden kleur zijn identiek aan die van de andere kleuren. Dit betekent dat je bij de S9 een 5,8 inch Quad-HD+ display krijgt, aangevuld met een 12 megapixel camera, een snelle Exynos 9810 octa-core processor en 3000 mAh accu. Bij de Samsung Galaxy S9+ krijg je een dual-camera, 6,2 inch display en een 3500 mAh accu. We hebben de S9 eerder besproken in onze uitgebreide Samsung Galaxy S9 review.

De Galaxy S9 is in de afgelopen tijd flink in prijs gedaald. Inmiddels heb je het toestel al voor rond de 600 euro. De gouden variant kost echter ongeveer tussen de 750 en 850 euro, afhankelijk van de winkel waar je het toestel aanschaft. De Galaxy S9+ is er al voor rond de 750 euro, waarbij je voor de gouden versie ongeveer 850 euro betaalt. Een compleet overzicht van prijzen en meer vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel