Samsung Galaxy S10-serie: update brengt nog meer features van de Note 10

Samsung heeft voor de bezitters van de Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e goed nieuws. De fabrikant rolt een nieuwe update uit waarbij nog meer functies van de Galaxy Note 10 worden uitgerold.

S10 krijgt Note-features

Eerder al bracht Samsung updates uit voor de Galaxy S10-serie, waarbij features van de Note 10 ‘overgeheveld’ werden. Nu heeft Samsung bekend gemaakt dat nog meer functies uit de Note 10-serie naar de S10-serie komen. In het bericht deelt Samsung direct ook welke functies we op de Galaxy S10, S10e en S10+ terug zullen gaan zien.

Galaxy S10 galerij zoeken

Eén van de nieuwe functies is dat je vanuit de Galerij-app sneller naar foto’s kunt zoeken. Hiervoor gebruik je de zoekfunctie en voer je een trefwoord in. Een andere zoekfunctie is ook verbeterd, namelijk voor het afspelen van content op een ander apparaat. De telefoon zal aanbevelingen geven om bepaalde content te streamen naar een ander apparaat; en tevens kun je direct vanuit dit menu zien welke content nu gestreamd wordt. Je vindt deze opties terug in het notificatievenster.

Met de nieuwe intelligente functie WiFi Auto Hotspot kan automatisch de internetverbinding gedeeld worden, met andere apparaten die ingelogd zijn op hetzelfde Samsung-account, of welke deel uitmaken van het gezinsaccount. In de camera-app kun je gebruik maken van de AR Doodle functie waarmee je een leuke twist aan je beeld kunt toevoegen.

Samsung benadrukt dat het aantal nieuwe functies kan verschillen per land. Ook de releasedatum van de update verschilt per land. Het is de verwachting dat Samsung wel dit jaar nog de telefoons van een update wil voorzien.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 671,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 649,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel