Samsung: Galaxy S5 Mini krijgt wél (vertraagde) update Lollipop

In Duitsland zouden bronnen dichtbij Samsung hebben gemeld dat de Samsung Galaxy S5 Mini geen update meer krijgt naar Android Lollipop. Dit terwijl in de Verenigde Staten wel de update al werd uitgerold. Samsung heeft nu gereageerd op de berichtgeving rondom de update naar Android Lollipop voor de Samsung Galaxy S5 Mini.

Samsung Galaxy S5 Mini: Lollipop-update

Samsung Duitsland heeft via Twitter reactie gegeven op de berichtgeving rondom de Lollipop-update voor de Samsung Galaxy S5 Mini. Het toestel van Samsung zou volgens een Duitse website niet meer de update krijgen naar Lollipop. De Duitse website zou deze berichten van een bron dicht bij Samsung vernomen hebben.

Samsung Galaxy S5 Mini Lollipop Twitter

In een reactie laat Samsung weten dat de Lollipop-update voor de Samsung Galaxy S5 Mini vertraagd is, maar nog wel op de planning staat om uitgerold te worden in Duitsland. Dit betekent naar verwachting ook dat de update in Nederland uitgerold zal gaan worden. Op dit moment draait de Galaxy S5 Mini op Android 4.4.4 KitKat, wat inmiddels toch wel aardig verouderd is. Samsung vertelt niet welke Lollipop-versie (5.0, of de nieuwste 5.1.1) de S5 Mini krijgt. Ook een datum wordt niet genoemd.

Alles weten over de Samsung Galaxy S5 Mini? Via onderstaande button vind je alle informatie!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel