Samsung Galaxy S6 Edge: video toont vernieuwd Edge Panel

Samsung heeft een nieuwe Marshmallow beta-versie uitgerold voor de Samsung Galaxy S6 Edge. De nieuwste versie van Android 6.0.1 Marshmallow beta brengt een vernieuwde en verbeterde versie van ‘Edge Panel’ waarmee het scherm van de smartphone nog meer functionaliteit krijgt.

Samsung Galaxy S6 Edge

Eind december schreven we al over de Samsung Galaxy S6 Edge waarbij met de Marshmallow-update er meer mogelijkheden zouden worden toegevoegd voor het scherm van de Edge. De nieuwste versie van Edge Panel geeft op een betere manier inzicht in de mogelijkheden die het scherm te bieden heeft. Het doorlopende display van de S6 Edge kan in de nieuwste versie voor meer dingen gebruikt worden dan op dit moment mogelijk is.

Edge Panel

De video laat zien hoe de nieuwste Android 6.0.1 Marshmallow beta eruit ziet; met in het bijzonder Edge Panel. In verschillende landen konden bezitters zich opgeven voor de beta-versie, maar helaas horen Nederland en België daar niet bij. Edge Panel werkt een stuk gemakkelijker dan de huidige versie op het toestel. In onderstaande video zie je alle mogelijkheden die Edge Panel te bieden heeft.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer Samsung de update naar Android 6.0 Marshmallow uit zal gaan rollen. Wanneer hierover meer bekend is, lees je dit uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel