Samsung Galaxy S8 Active stevige en duurzame telefoon officieel uitgebracht

Samsung heeft de Samsung Galaxy S8 Active officieel uitgebracht en is zeker bestand tegen een stootje dankzij haar metalen frame. Naast tegen een stootje kunnen kan de S8 Active nog veel meer en is deze qua prestaties vrijwel gelijk aan de Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 Active

De Samsung Galaxy S8 Active heeft een stevig metalen frame als basis waarmee het toestel tegen een stootje moet kunnen. Aan de achterzijde zit ook een bumper die schokken moet opvangen en tegelijkertijd extra grip biedt. Aan de voorzijde is het herkenbare 5,8 inch Quad HD Super AMOLED display te vinden, met dezelfde 18:9 beeldverhouding als op de Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 Active Meteor gray

Als je op avontuur gaat is een lange batterijduur wel zo prettig, daarom beschikt de Galaxy S8 Active over een 4000 mAh batterij. Ook beschikt de stevige telefoon over een 12 megapixel camera en de Bixby assistent die toegang geeft tot extra hulpjes zoals een barometer of kompas. De Samsung Galaxy S8 Active is uitermate geschikt voor wie graag op avontuur gaat met zijn smartphone.

Samsung Galaxy S8 Active Gold

Wie interesse heeft in de Samsung Galaxy S8 Active zal in Nederland en België nog lang moeten wachten. Voorlopig heeft Samsung het toestel alleen uitgebracht voor de Amerikaanse provider AT&T. De telefoon is daar beschikbaar in de kleuren Meteor Gray en Gold.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel