Samsung Galaxy S8 en S8+ krijgen beveiligingsupdate augustus 2018

De bezitters van de Samsung Galaxy S8 en S8+ kunnen een nieuwe update voor hun device verwachten. Samsung is er voor de twee toestellen vroeg bij, want het gaat om beveiligingsupdate augustus 2018 die naar de smartphones uitgerold wordt.

Galaxy S8: beveiligingsupdate augustus 2018

Voor de Nederlandse bezitters van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ staat de beveiligingsupdate van augustus 2018 klaar, samen met de extra patch van Samsung. Begin deze week werd de update vrijgegeven door Google en dus kunnen fabrikanten de update optimaliseren voor hun smartphones. Nokia deed dit gisteren al, Samsung doet dat vandaag voor de Galaxy S8 en S8+.

Samsung Galaxy S8+ Bixby

Gebruikers laten aan DroidApp weten dat zij de update vandaag hebben binnengekregen, gewoon via het toestel (OTA). Er komt dus geen computer bij om de hoek kijken. Samen met de nieuwste security-patch voegt Samsung ook verbeteringen door in de Game Launcher app op de toestellen. De update is ruim 418MB groot en kan het beste via een WiFi-verbinding gedownload worden.

Zodra de update beschikbaar is voor je device, krijg je hiervan een melding op je smartphone. Eventueel kun je bij de instellingen op je toestel handmatig controleren of de update beschikbaar is.

Leestip: 41 handige tips en tricks voor de Samsung Galaxy S8 en S8+

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel