Samsung Galaxy S8 en S8+ ontvangen beveiligingsupdate november

Bezitters van de Samsung Galaxy S8 en S8+ krijgen vanaf nu een nieuwe update aangeboden voor hun toestel. De telefoon wordt door Samsung bijgewerkt met de nieuwe beveiligingsupdate van november.

Beveiligingsupdate november voor Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 en S8+ worden vanaf nu bijgewerkt met een nieuwe update. Begin deze maand bracht Google beveiligingsupdate november 2018 uit voor Android, en Samsung is hiermee aan de slag gegaan. Nadat de update eerder al voor verschillende toestellen verscheen, is deze nu beschikbaar voor de Galaxy S8 en Galaxy S8+, zo meldt Mark aan ons.

Galaxy S8 beveiligingsupdate november 2018

De patch pakt enkele tientallen kwetsbaarheden in Android aan. Samen met deze update worden ook een reeks bugfixes en optimalisaties doorgevoerd, al is het niet bekend welke precies. Verder brengt de update, die een grootte heeft van 546,28MB geen veranderingen zo lijkt het. Mocht je die toch tegenkomen, dan horen we het graag!

Samsung rolt de update vanaf nu uit in Nederland. Zodra deze beschikbaar is voor je toestel, krijg je hiervan een melding op je Galaxy S8 of S8+.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel