Samsung rolt beveiligingsupdate november uit voor Galaxy S8-serie

De Samsung Galaxy S8-serie wordt in Nederland voorzien van een nieuwe update. Zowel de Galaxy S8 als de Galaxy S8+ krijgen allebei de nieuwste patch van november.

November-update voor Galaxy S8

Gisteren schreven we dat de update naar Android 10 een stap dichterbij is voor de Galaxy S8-serie van Samsung. Hoewel het afwachten is, of de update er ook daadwerkelijk komt, gaat het bedrijf gewoon verder met het verspreiden van software-updates. Gebruikers van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ krijgen nu een nieuwe security-patch aangeboden, zo meldt DroidApp-lezer Frank aan ons.

Galaxy S8 update november

Het is beveiligingsupdate november 2019 welke beschikbaar is. In de changelog van de update staat verder dat de stabiliteit van de camera is verbeterd. In totaal heeft deze update een flinke omvang; 560,55MB. Vanaf nu krijgen S8-bezitters een notificatie dat de update gedownload en geïnstalleerd kan worden.

Update 10 december: het lijkt erop dat Samsung de update die 20 november is verspreid, niet voorzag van een nieuwe patch naar november. Die update zou enkel camera-verbeteringen brengen. De beveiligingsupdate van november is nu wél beschikbaar voor de Galaxy S8-serie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel