Samsung Galaxy S8 en S8+ krijgen juli-patch met nieuwe functies in camera

Samsung rolt in Nederland een nieuwe update uit voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Beide toestellen ontvangen de patch van juli, samen met nieuwe functionaliteit voor de camera.

Samsung Galaxy S8: juli-patch

Verschillende gebruikers van de Galaxy S8 en Galaxy S8+ melden aan ons dat zij een nieuwe update hebben ontvangen voor hun smartphone. Samsung is in ons land begonnen met de uitrol van beveiligingsupdate juli 2019. Dit is de meest recente security-patch welke begin deze maand door Google werd vrijgegeven. Daarbovenop heeft Samsung nog enkele patches toegevoegd.

Galaxy S10 QR-code scanner

Nadat eerder de Galaxy S9- en S10-serie voorzien werd van de mogelijkheid om direct in de camera-app een QR-code te scannen, is deze optie nu ook beschikbaar voor de Galaxy S8 en S8 Plus. Op die manier kun je snel bijvoorbeeld een URL openen of een andere actie uitvoeren die gekoppeld is aan deze QR-code. Mocht je dit niet willen, dan kun je deze automatische herkenning uitschakelen bij de camera-instellingen.

Samsung belooft met de update verdere verbeteringen voor de camera, in de stabiliteit en in de prestaties. De update wordt verspreid voor de Galaxy S8 en S8+, zodra deze beschikbaar is voor jouw device, krijg je hiervan een melding op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel