Juni-update voor Galaxy S8, A5 (2017) en J3 (2017); Android Pie voor J7 (2017)

Een hoop updates voor verschillende Samsung-toestellen. Het gaat om de update van juni 2019, welke beschikbaar is voor de Galaxy S8, S8+, Galaxy A5 (2017) en Galaxy J3 (2017). Voor de Galaxy J7 wordt Android Pie uitgerold.

Juni patch voor Samsung

Diverse Samsung-toestellen worden bijgewerkt met de beveiligingsupdate van juni 2019. Deze update werd begin deze maand vrijgegeven door Google. Bovenop de patches die Google heeft uitgebracht, zijn door Samsung ook verbeteringen in de beveiliging doorgevoerd. Het is daarom ook raadzaam de update te installeren zodra deze beschikbaar is.

Verschillende gebruikers hebben zich gemeld bij DroidApp, waarbij deze update voor het toestel beschikbaar is. Het gaat om de volgende toestellen waarvoor de update vanaf nu uitgerold wordt;

Samsung Galaxy J7 (2017)

Voor de Samsung Galaxy J7 (2017) wordt ook een update verspreid in Nederland. Gebruikers melden een nieuwe update; en wel de nieuwe software-update naar Android 9 Pie. Daarbij krijgt de J7 ook de nieuwe skin van Samsung zelf; One UI.

Samen met de update voor de Galaxy J7 wordt de beveiligingsupdate van mei 2019 uitgerold. Een nieuwe functie die met de update beschikbaar wordt gesteld is Digital Wellbeing; waarmee je precies kunt zien hoe ‘verslaafd’ je bent aan je smartphone. Deze update wordt vanaf nu uitgerold. Zodra deze beschikbaar is, verschijnt een notificatie in beeld.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel