Samsung Galaxy S9 en S9+ krijgt tweede update deze maand: een camera-update

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ krijgen hun tweede update in korte tijd. Nadat eerder al de update van november werd uitgerold, is het nu de beurt aan een camera-update.

Galaxy S9: camera-update

Er wordt een nieuwe update uitgerold voor de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. De twee high-end vlaggenschepen uit 2018 krijgen hiermee de tweede update in een paar weken tijd. Begin november werd de beveiligingsupdate van november uitgerold voor de S9-serie, nu is het de beurt aan een andere update. Het is wederom een aardige update, met een grootte van 179,30MB, zo melden Brian en Theo aan ons.

Galaxy S9 camera-update

Als we kijken naar de changelog van de update, zijn de prestaties van de camera verbeterd. Blijkbaar vond Samsung deze update té belangrijk om deze niet met een security-patch mee te leveren. Toch blijft onduidelijk wat er precies veranderd is. Zo op het eerste gezicht lijken er geen wijzigingen te zijn. Waarschijnlijk heeft Samsung achter de schermen het één en ander aan verbeteringen doorgevoerd.

De update wordt inmiddels aangeboden op de Galaxy S9 en S9 Plus in Nederland. Je toestel geeft een melding wanneer deze beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel