Samsung brengt Galaxy Xcover 3 op de markt als Value Edition

Samsung brengt haar Samsung Galaxy Xcover 3 smartphone opnieuw uit als Value Edition. Opvallend aan deze release is dat er hardwarematig niets veranderd is aan de telefoon, wel beschikt de Galaxy Xcover 3 VE over de laatste Android versie.

Samsung Galaxy Xcover 3 Value Edition

De Samsung Galaxy Xcover 3 VE kenmerkt zich door het feit dat deze stof en waterdicht is. Het toestel beschikt verder over een 4,5 inch display met een resolutie van 480 bij 800 pixels. In het toestel is een 1,2 GHz quad-core processor te vinden met 1,5GB werkgeheugen en 8GB voor het opslaan van multimedia en apps.

Samsung Galaxy Xcover 3 Value Edition

Aan de achterzijde van de Galaxy Xcover 3 VE zit net als de reguliere Xcover 3 een vijf megapixelcamera. Het toestel wordt uitgerust met Android 6.0 Marshmallow waarmee het een van de weinige Samsung-toestellen is met een recent besturingssysteem. Samsung brengt wel vaker Value Edition telefoons uit met een kleine software of hardware upgrade.

Qua vraagprijs is de Samsung Galaxy Xcover 3 Value Edition getaxeerd op 229 euro, daarmee is het toestel net iets duurder dan de normale Samsung Galaxy Xcover 3.

Lees ook

Reageer op dit artikel