Samsung-app bevestigt ‘per ongeluk’ Samsung Galaxy S7 Active

De Samsung Galaxy S-reeks kent meerdere varianten van Mini tot aan Edge+. Ook de Active is sinds een aantal toestellen terug te vinden in de Galaxy S-reeks. De Samsung Galaxy S6 Active werd niet echt een groot succes in ons land, maar Samsung komt nu zeker weten met een Samsung Galaxy S7 Active die alles lijkt te kunnen doorstaan.

Samsung Galaxy S7 Active

Samsung zal naast de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge ook komen met de Samsung Galaxy S7 Active. Dit toestel zal de huidige Galaxy S6 Active op gaan volgen, die in Nederland nooit echt voet van de grond kreeg. Eerder verscheen onder andere ook de Galaxy S5 Active. De Active-toestellen zijn voorzien van een extra bestendigheid. Naast water- en stofdicht zal de S7 Active robuuster zijn en voorzien zijn van een veranderd ontwerp waardoor het nog meer kan hebben.

Samsung Galaxy S7 Active Play Store

Samsung heeft nu zelf bij een app-update uitgebracht voor de app ‘Samsung Link’. In de beschrijving van de update wordt duidelijk melding gemaakt dat de applicatie ook geschikt is voor de Samsung Galaxy S7 Active. Dat betekent dat we waarschijnlijk binnenkort kennis kunnen maken met de S7 Active. Of we die ook in Nederland gaan zien, is nog niet bekend

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel