Samsung gaat In-Traffic Reply app standaard installeren op smartphones

Samsung gaat haar eigen toestellen standaard voorzien van de In-Traffic Reply app. Deze applicatie moet de verkeersveiligheid vergroten en de aandacht bij het verkeer houden in plaats van op het scherm van je smartphone.

In-Traffic Reply app standaard geïnstalleerd

Samsung heeft zojuist in een persbericht bekend gemaakt dat het haar Galaxy-smartphones gaat voorzien van de In-Traffic Reply app. Dit is de eigen app van Samsung die de verkeersveiligheid moet vergroten. De applicatie is niet alleen beschikbaar voor Samsung-toestellen, maar is voor ieder Android-device in de Play Store te vinden.

Vanaf deze week krijgen gebruikers een notificatie op hun toestel of zij de In-Traffic Reply app willen installeren. De notificatie wordt gestuurd naar gebruikers met een Galaxy S8, S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, of een smartphone uit de J- of A-serie. Daarbij worden nieuwe smartphones die nu uitgebracht worden voorzien van de app, inclusief de Galaxy S8 en Galaxy S8+.

Samsung In-Traffic Reply app

De Samsung In-Traffic Reply app moet de verkeersveiligheid vergroten. De applicatie kan berichten die binnenkomen, ook via WhatsApp, beantwoorden met een standaard tekst, eigen gekozen tekst of animatie. De notificaties krijg je pas als je achter het stuur vandaan komt, zodat je niet afgeleid wordt door je toestel. Volgens onderzoek is een derde van de Nederlanders geneigd de smartphone te pakken als zij een melding krijgen.

Mocht je zelf de app al willen downloaden, dan kun je deze via onderstaande button installeren uit de Google Play Store.

In-Traffic Reply
In-Traffic Reply
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel