Samsung introduceert limited edition Galaxy S8+ met Swarovski

Samsung heeft een nieuwe, stijlvolle variant onthuld van de Samsung Galaxy S8+. Het vlaggenschip van Samsung is al verschenen in meerdere kleuren en daar komt nu een gelimiteerde editie bij. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Swarovski.

Galaxy S8+ in Swarovksi

Er komt een nieuwe kleureditie op de markt van de Samsung Galaxy S8+. Het toestel komt als ‘Swarovski SmartGirl Limited Edition’ beschikbaar. De telefoon zal voor een prijs van 949 euro over de toonbank gaan en komt dus in gelimiteerde oplage beschikbaar. Het toestel heeft een lichtroze behuizing die doet denken aan de kleur Pink Rose die eerder werd toegevoegd aan het kleurengamma.

Galaxy S8+ swarovski

De achterkant is voorzien van een stijlvol Swarovski patroon met diamanten. De specificaties zijn verder gelijk, wat betekent dat de Galaxy S8+ een 6,2 inch display heeft, samen met een 12 megapixel camera, 3500 mAh accu en Exynos 8895 processor. Samsung brengt het toestel in principe alleen in Spanje uit. We hopen nog steeds dat de Galaxy S8+ in Burgundy Red uitgebracht wordt in ons land.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel