Over the Horizon: de Samsung-ringtone historie van Galaxy S tot S10

Iedere fabrikant maakt gebruik van een eigen ringtone. Bij Samsung is dit sinds de Galaxy S II de ‘Over The Horizon’ beltoon. In de afgelopen jaren is deze bij elk model flink veranderd. In onze video blikken we terug op de historie van de Samsung ringtone; van Galaxy S tot aan de Galaxy S10.

De historie van ‘Over The Horizon’.

De naam van de bekende Samsung-ringtone is ‘Over The Horizon’. Deze beltoon van de fabrikant vinden we sinds het begin van de Galaxy S-serie al op de toestellen terug. Hoewel, de eerste generatie Galaxy S kreeg nog een andere ringtone mee. Sinds de Galaxy S2 werd ‘Over the Horizon’ gebruikt als beltoon. De eerste beltoon van de fabrikant klonk nog anders dan bij de latere Galaxy-toestellen.

Over The Horizon S10

Opvallend is dat er niet echt één lijn in zit in welke richting Samsung met de ringtone op wil. Waar we bij de Samsung Galaxy S III de ‘Designed for Humans’ kregen, was die van de Galaxy S8 bijvoorbeeld heel anders, met een hippere insteek en vocalisten. Bij die van de Galaxy S4 en S5 was er een heel orkest bij betrokken.

DroidApp heeft een video gemaakt met daarin alle ringtones van de Galaxy S tot aan de Galaxy S10. Ben je benieuwd, bekijk de video dan hieronder.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 671,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 643,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 423,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel