Samsung presenteert Galaxy A8s met Infinity-O-Display en meer

Samsung heeft de Galaxy A8s officieel aangekondigd. De smartphone valt op door het Infinity-O-display, met een opening voor de front-camera in het scherm. We zetten de details voor je op een rij.

Galaxy A8s met Infinity-O-Display

De Samsung Galaxy A8s is officieel aangekondigd door de Zuid-Koreaanse fabrikant. Het toestel valt op door de opening in de linkerbovenhoek van het scherm. In deze opening is de 24 megapixel front-camera geplaatst. Aan de achterzijde is een triple-camera te vinden met een 24 megapixel sensor (f/1.7), 10 megapixel telefoto-sensor (f.2,4) en 5 megapixel sensor voor de diepte (f/2.2).

Samsung Galaxy A8s

De metaal-glazen smartphone krijgt een 3400 mAh accu en wordt geleverd met Android 8.1 Oreo. Ook krijgt de telefoon een Snapdragon 710 processor met 6/8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Dit geheugen is uit te breiden met een geheugenkaart. Het scherm van de Samsung Galaxy A8s heeft een grootte van 6,4 inch met Full-HD+ resolutie.

Er is momenteel alleen bekend dat de Galaxy A8s vanaf 21 december in China verkrijgbaar is. Vooralsnog is er niks bekend over een Europese release, maar wie weet komt deze informatie nog.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel