Samsung presenteert nieuwe, robuuste Galaxy XCover 4s

Samsung brengt een nieuwe robuuste smartphone uit in Nederland. Het bedrijf heeft de Samsung Galaxy XCover 4s aangekondigd, als opvolger voor de eerder verschenen XCover 4.

Galaxy XCover 4s

Vandaag heeft Samsung haar nieuwe robuuste telefoon gepresenteerd voor de Nederlandse markt. Het bedrijf brengt de Samsung Galaxy XCover 4s uit in ons land. De Koreaanse fabrikant spreekt over eersteklas prestaties dankzij de nieuwe camera en verbeterde processor. Het design lijkt erg op die van de Galaxy XCover 4 die ruim twee jaar geleden in ons land werd uitgebracht.

Samsung Galaxy XCover 4s

De Samsung Galaxy XCover 4s beschikt over een 5,0 inch HD-beeldscherm met daaronder de fysieke toetsen om het toestel mee te bedienen. Net als bij het vorige model is er een XCover-knop waarmee je direct een zelfgekozen applicatie kunt starten. Je kunt er ook voor kiezen om de zaklamp in te schakelen of om gebruik te maken van Push-To-Talk.

Er is een eigen octa-core processor aanwezig, samen met 3GB RAM en 32GB interne opslagruimte. Dit geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Samsung heeft de Galaxy XCover 4s verder voorzien van Android 9 Pie en een 2800 mAh (verwisselbare) batterij. Achterop zit een 16MP camera (f/1.7) en voorop een 5 megapixel sensor (f/2.2).

Samsung geeft aan dat de smartphone vanaf eind juni verkrijgbaar zal zijn voor een bedrag van 259 euro. De smartphone is voornamelijk bedoeld voor degenen die een smartphone zoeken die tegen een stootje kan. Hij is stof- en waterbestendig dankzij IP68-certificering en moet ook onder extreme omstandigheden functioneren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel