Samsung begint uitrol van Android 8.1 Oreo voor Galaxy XCover 4

De robuuste Samsung Galaxy Xcover 4 wordt vanaf nu bijgewerkt met een update. Voor de smartphone is Samsung begonnen met het verspreiden van Android 8.1 Oreo. Deze update brengt verschillende nieuwe verbeteringen en een nieuwe security-patch.

Galaxy Xcover 4: Android 8.1 Oreo

De gebruikers van de Samsung Galaxy Xcover 4 kunnen een update verwachten naar Android 8.1 Oreo. In verschillende landen is het bedrijf begonnen met de uitrol van de update. Als eerst is de update in Azië beschikbaar in onder meer Thailand, Maleisië en Singapore. Later zal de update ook andere landen bereiken, waaronder naar waarschijnlijkheid ook ons land.

Samsung Galaxy XCover 4 Android 8.1 Oreo

De update voor de Samsung Galaxy Xcover 4 brengt direct Android 8.1 Oreo en slaat dus versie 8.0 over. Daarbij is de Samsung Experience 9.5 skin meegeleverd, samen met de beveiligingsupdate van augustus 2018. Het brengt al het nieuws uit Android 8.1 Oreo en verbeteringen uit de eigen skin van Samsung.

Zoals gezegd is de update vooralsnog niet beschikbaar in ons land, maar zodra dat wel zo is, krijg je hiervan een melding op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel