Samsung S Health update brengt competities en verbeterd design

Samsung heeft een update uitgebracht voor de Android-app van S Health. Het is vanaf vandaag mogelijk om met vrienden een competitie te starten en het design in de fitness-app is verbeterd. De S Health app is niet alleen voor Samsung-toestellen beschikbaar.

S Health

De gezondheids-app van Samsung, S Health, is bijgewerkt naar een nieuwe versie. De update brengt verfrissende, verbeterde graphics voor een duidelijkere bediening en werking van de app.

S Health

Competities

In de nieuwe versie van S Health is het mogelijk om competities aan te gaan met je vrienden. Via een bericht kan je je vrienden uitdagen, aanmoedigen of ongewenste personen blokkeren. Samen met een groep kan je daarnaast een doel instellen om een aantal stappen te behalen.

Een andere kleine verbetering is de integratie met Samsung Knox. Hiermee worden opgeslagen gegevens zo beschermd dat anderen niet zomaar toegang krijgen tot je gegevens. Verder is het logo veranderd en rent er nu een vrouw van links naar rechts, in plaats van rechts naar links; klein detail ;-).

Samsung Health
Samsung Health
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel