Samsung SoundAssistant app geeft meer controle over audio instellingen

Samsung heeft een nieuwe app toegevoegd waarmee je meer controle krijgt over de geluidsinstellingen van je Samsung Galaxy S8. Met de app kun je onder andere het volume per applicatie bepalen en nog veel meer handige instellingen aanpassen.

Samsung SoundAssistant

In de Samsung SoundAssistant-app kun je verschillende scenario’s aanmaken, hierin geef je aan op welke tijden je telefoon bijvoorbeeld op de trilstand moet staan. Je kunt meerdere scenario’s maken voor diverse dagen tegelijk. Op het overzichtsscherm van scenario’s kun je zelf aangemaakte schema’s in- of uitschakelen.

Samsung SoundAssistant

In de instellingen van de SoundAssistant kun je ook aanpassen wat het volume voor een specifieke app moet zijn. Wil je bijvoorbeeld dat je Spotify-app de muziek harder afspeelt dan geluiden uit de Chrome-browser dan kun je dit instellen. Je kunt dit ook aanpassen door op het SoundAssistant icoontje te tikken die kort op je scherm verschijnt.

Samsung SoundAssistant

Naast het volume en wanneer geluiden op je toestel afspelen kun je in de assistent ook diverse geluidsverbeteringen inschakelen. Denk aan een surround-effect of het aanpassen van treble en bass. De Samsung SoundAssistant is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store.

SoundAssistant
SoundAssistant
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel