Samsung bezig met testen Android 7.1 Nougat voor Galaxy S8(+)

Voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ is Samsung begonnen met het testen van een nieuwe update. De vlaggenschepen van de Koreaanse fabrikant kunnen binnenkort de update naar Android 7.1 Nougat verwachten.

Galaxy S8: Android 7.1 wordt getest

Een nieuwere Android Nougat-versie wordt binnenkort verspreid naar de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Voor de twee toestellen is Samsung bezig met het uitvoeren van testen. Google kwam in oktober afgelopen jaar met Android 7.1 Nougat en deze bevat een aantal verbeteringen waaronder App Shortcuts en het toevoegen van afbeeldingen via het toetsenbord.

Samsung Galaxy S8 Android 7.1 Nougat

Vodafone Australie is nu bezig met het testen, waardoor de update op termijn beschikbaar zal komen voor de telefoons. Daarbij staat ook al vast dat de S8 de update naar Android O zal krijgen. Het is overigens nog niet duidelijk wanneer die update uitgebracht zal worden. Zodra er meer bekend is, lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Ben jij in het bezit van een S8? Lees dan ons uitgebreide artikel met Galaxy S8 tips. Als je nog niet in het bezit bent, lees dan de Galaxy S8+ review en de uitgebreide LG G6, Huawei P10 en Galaxy S8 vergelijking. Alle details over de twee smartphones vind je op de smartphone-pagina’s via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel