Scoupy voegt mobiel bestellen en mobiel betalen toe aan app

De applicatie Scoupy is een applicatie waarmee je bij diverse winkelketens en restaurants, een leuke korting kan krijgen. Scoupy voegt in een update mobiel bestellen en mobiel betalen toe aan haar applicatie.

Kortings-app Scoupy heeft een update uitgebracht waarmee het mogelijk wordt om producten van deelnemende aanbieders aan te schaffen via de mobiele telefoon. De desbetreffende producten kunnen vervolgens ook betaalt worden via de applicatie van Scoupy. Via het menu in de applicatie kunnen kortingscoupons gezocht worden, en kan er eventueel een bestelling geplaatst worden.

scoupy

Deelnemende (web-)winkels hebben de website voor het bestellen van hun producten aangepast aan het scherm van de mobiele telefoon voor een betere gebruikservaring. De applicatie heeft elke dag andere kortingen waardoor een korting niet oneindig gebruikt kan worden. Scoupy kan middels een push-notificatie de gebruiker op de hoogte houden van nieuwe kortingen.

Het bestellen en betalen van producten is in Scoupy vanaf nu al mogelijk bij ketens als Zalando, Bol.com en Marktplaats. Scoupy kan aan de hand van je locatie aanbiedingen voorschotelen voor winkels in de omgeving. Naast winkels vind je er ook regelmatig kortingen voor een dagje weg of voor een restaurant.

Bij de winkels in de ‘offline winkelstraat’ kan soms een korting geactiveerd worden door vanuit de applicatie een QR-code te scannen. De QR-code is dan geplaatst bij de kassa, waarna via Scoupy de korting wordt geactiveerd. De update voor Scoupy is vanaf nu te vinden in de Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel