Sim-only aanbiedingen september 2019: dit zijn de beste kortingen

Er zijn ook deze maand weer aanbiedingen te vinden voor het afsluiten van een sim-only abonnement. Waar moet je op letten, en wat zijn de echte acties? We zetten de beste sim-only aanbiedingen van september 2019 op een rij.

Sim-only aanbiedingen september 2019

Verschillende providers stunten weer met hun prijzen. DroidApp heeft de vele aanbiedingen bekeken en zet hier de beste sim-only aanbiedingen van september voor je op een rijtje.

Wist je dat je vanaf twee maanden voor afloop van je huidige contract over kunt stappen naar een andere provider. Je vraagt dan nummerbehoud aan, waarna het nieuwe abonnement ingaat op de dag waarop je abonnement eigenlijk afloopt.

Lebara

Lebara is nog steeds erg interessant geprijsd. Met Lebara maak je gebruik van het 4G-netwerk van KPN, en heb je relatief veel voor weinig. Voor 10,00 euro per maand heb je 5GB internet en onbeperkt bellen en sms’en. Voor 20,00 euro heb je 10GB en voor 15,00 euro krijg je 7GB aan data per maand.

  • Alle aanbiedingen van Lebara

Simpel

Simpel heeft de Most Wanted-actie verlengd tot en met 30 september. Met Simpel maak je gebruik van het T-Mobile netwerk en profiteer je van interessante kortingen. Voor 7,50 euro per maand heb je 250 minuten, 500 sms’jes en 2GB aan internet. Uiteraard kun je ook kiezen voor minder of meer data en minuten.

  • Alle aanbiedingen van Simpel

Youfone

Youfone gebruikt het KPN-netwerk. Je kunt kiezen voor een 2-, 1- jarig of maandelijks opzegbaar contract. Wil je onbeperkt bellen met 3GB internet, dan ben je een tientje per maand kwijt. Net als bij de andere providers kun je je bundel in binnen- en buitenland gebruiken.

Ben

Ben gaat al vele jaren mee in telecomland, je maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Wegens succes is de actie verlengd, waarbij je nog meer data krijgt. In totaal krijg je tot maximaal 2000MB gratis internet per maand.

  • Alle aanbiedingen van Ben

Nokia 4.2 beoordeling

T-Mobile

T-Mobile heeft meerdere prijzen al gewonnen met hun netwerk in Nederland, onder andere voor de snelheid van het netwerk. Bij T-Mobile krijg je tevens korting als je ook tv en/of internet afneemt voor thuis, of op hetzelfde adres ook een T-Mobile mobiel abonnement hebt. 5GB internet met onbeperkt bellen kost je 17.50 euro per maand, maar kan met die kortingen minder zijn.

Tele2

Tele2 heeft haar eigen 4G-netwerk, voor 3G en 2G valt het terug op het T-Mobile netwerk. De abonnementen zijn vrij scherp geprijsd. Voor 14 euro per maand heb je 7GB aan data en 200 minuten/sms. Ook kun je ervoor kiezen om een contract af te sluiten voor een maand of voor 12 maanden.

  • Alle aanbiedingen van Tele2

Hollandsnieuwe

Bij Hollandsnieuwe maak je gebruik van het Vodafone-netwerk. Heb je thuis Ziggo internet, dan krijg je korting op je Hollandsnieuwe abonnement en extra data. Handig is dat je alles uit één bundel doet. Hierbij staat een minuut gelijk aan een sms of één MB data. Bij Hollandsnieuwe heb je 2000MB/min/SMS voor 8,50 euro per maand, en dit is 3000 als je thuis Ziggo hebt.

Vodafone

Vodafone berekent de aansluitkosten (ter waarde van 25,00 euro) niet door. Hoewel de prijzen wat hoger zijn dan bij andere providers, kan een abonnement van Vodafone vooral interessant zijn voor degenen die Ziggo klant zijn. Vodafone heeft ook een bundel met 40GB aan data en onbeperkt bellen. Hiervoor betaal je 33,00 euro per maand.

Vind je het lastig om te weten welk abonnement het beste bij je past? DroidApp heeft een handige, onafhankelijke sim-only vergelijker

Lees ook

Reageer op dit artikel