SimCity BuildIt laat je carnaval in Rio, Chinees Nieuwjaar en Valentijnsdag vieren

Een update voor het populaire spel SimCity BuildIt is uitgebracht in de Google Play Store. Vanaf nu kan je wereldberoemde evenementen in je stad houden. Denk aan het Chinees Nieuwjaar, carnaval in Rio en Valentijnsdag. Maar er is meer wat de update voor SimCity BuildIt brengt.

SimCity BuildIt evenementen

Electronic Arts, ofwel EA, heeft een update uitgebracht voor de Android-game SimCity BuildIt. Vanaf nu kan je wereldberoemde evenementen vieren in je eigen gebouwde stad. Je kunt je Sims verblijden met kleurrijke en tijdelijke festivals die drie weken lang gespeeld kunnen worden.

SimCity BuildIt Rio Carnival

Met het Rio Carnaval kan je het feest laten beginnen door de straten in je stad te laten oplichten. Dit kan door de carnavalspoort en carnavalsparade aan je stad toe te voegen. Dit jaar is het bij het Chinese Nieuwjaar het jaar van de app. Met leuke, feestelijke parken kan je deze sfeer overbrengen naar je stad. Volgende week is het Valentijnsdag en ook in SimCity BuildIt kan dit gevierd worden. Je kunt verschillende attracties en versieringen selecteren om je stad in deze liefdevolle sfeer te brengen.

SimCity BuildIt
SimCity BuildIt
Ontwikkelaar: ELECTRONIC ARTS
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel