Simpel stopt met bundels met onbeperkt bellen; meer keuze uit data

Provider Simpel heeft de bundels aangepast, waarbij het niet meer mogelijk is om te kiezen voor abonnementen met onbeperkt bellen. Er geldt voortaan een limiet van het aantal belminuten. Ook daalt de bijdrage die klanten moeten betalen als zij toegang willen tot 4G en heb je meer keuze uit databundels.

Simpel: niet meer onbeperkt bellen

Nieuwe klanten die een abonnement bij Simpel willen afsluiten, kunnen niet meer kiezen uit onbeperkt bellen. Voortaan is het maximaal aantal belminuten dat gekozen kan worden 250 minuten. SMS’en blijft wel onbeperkt, bij alle bundels en zolang bestaande klanten niet hun abonnement wijzigen verandert er voor hen niks. Overigens is er tussen de verschillende bundels geen onderscheid meer in het aantal belminuten; deze is bij alle bundels 250.

Simpel maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile en brengt vanaf nu ook nieuwe databundels. Tot eind mei was er keuze uit een maximale bundel van 1GB of 2GB en nu heb je meer keuze. Er is nu namelijk een bundel toegevoegd voor 250MB, 3GB en 4GB.

Nieuwe prijzen

Voor de bundel met 4GB betaal je 17,50 euro per maand, voor 3GB betaal je 15,00 euro per maand, 2GB kost 12,50 euro per maand en 1GB 10,00 euro per maand. Voor 5,00 euro per maand sluit je de 250MB bundel af. Wil je toegang tot 4G, dan moest je voorheen 2,50 euro extra per maand betalen; die prijs is naar beneden gegaan en komt uit op 0,50 eurocent per maanden extra.

De bovenstaande prijzen zijn op basis van 1 jaar contract. Wanneer je kiest voor een tweejarig contract, daalt de prijs per maand met 2,50 euro. Dit betekent dat je al een abonnement hebt voor 2,50 euro per maand. Je kunt de nieuwe sim-only abonnementen van Simpel vanaf nu bestellen via Simpel.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel