Snapchat 10.12 krijgt geluidsfilters en mogelijkheid tot toevoegen links

Snapchat is weer voorzien van een aantal nieuwe filters waarmee je je snaps op een andere manier leuker kunt maken. In Snapchat vind je bijvoorbeeld een nieuw geluidsfilter waarmee je je stem kunt vervormen.

Snapchat geluidsfilters

Met de nieuwe geluidsfilters in Snapchat kun je je stem vervormen om je vrienden te verrassen met een nieuw soort snap. Het toevoegen van de geluidsfilters aan Snapchat is een logische stap want naast het toevoegen van grafische effecten was het tot nu onmogelijk om iets met het geluid te doen. Ook op het gebied van grafische effecten heeft Snapchat niet stil gezeten.

Je kunt in Snapchat 10.12 ook Backdrops toevoegen aan je snap, backdrops werken als een soort achtergrond. Door de kniptool te gebruiken kun je het nieuwe icoontje vinden voor het toevoegen van een backdrop. Wil je een website toevoegen aan je snap dan kan dat vanaf nu ook, druk op de paperclip om een link te koppelen aan je snap.

Naast al deze nieuwe functies kun je ook een eigen geofilter aanschaffen vanaf 6 dollar via de on-demand geofilter functie. De update voor Snapchat met versienummer 10.12 wordt in de komende dagen naar alle gebruikers uitgerold.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar: Snap Inc
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel