Snapchat voert grote veranderingen door in app: Tap to View

Snapchat gaat de werkwijze van de applicatie op schop gooien. Met de nieuwe versie van de Android-app kunnen gebruikers op een snellere manier foto’s en video’s van andere bekijken.

Snapchat: Tap to View

Gebruikers van de app Snapchat kunnen vanaf nu nog sneller foto’s en video’s van andere gebruikers te zien krijgen. Met de nieuwe functie Tap to View wordt de manier van het bekijken van media veranderd. Voorheen moest een foto of video altijd ingedrukt gehouden worden. Met de nieuwe functie hoef je de foto of video slechts een keer aan te tikken, waarna de foto getoond wordt.

Je krijgt de foto of video vervolgens een aantal seconden te zien. De verzender van het bestand kiest hoelang jij het bestand mag zien, daarna verdwijnt het weer. Met de update wordt het ook mogelijk om sneller iemand toe te voegen als vriend.  Waar je eerst iemand toe moest voegen via een QR-code, kan dat nu nog persoonlijker. Je kan je Snapcode voorzien van een eigen gekozen foto, zodat vrienden je direct kunnen herkennen.

snapchat header

Ook kunnen mensen die zich in je omgeving bevinden via de locatiefunctie snel toegevoegd worden. De voorwaarde hiervan is wel dat allebei de gebruikers deze functie hebben ingeschakeld. Snapchat meldt verder dat het is begonnen met de uitrol van de two-factor authentication, waarbij de veiligheid naar een nog hoger niveau wordt getild.

De nieuwe versie van Snapchat wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Downloaden kan via onderstaande button.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Bedankt voor de tip, Robbert

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel