Snapchat Cameos laat je eigen gezicht in gif’jes plaatsen

Snapchat rolt een nieuwe functie uit voor de iOS- en Android-app. Met Cameos kun je het gezicht in een filmpje vervangen door je eigen gezicht. Het moet hiermee mogelijk worden je emotie te delen.

Snapchat Cameos

Met Snapchat Cameos kunnen gebruikers weer een nieuwe functie gebruiken in de berichten-app. Om te beginnen maak je een eigen Cameo, waarmee je een selfie maakt van je eigen gezicht. Vervolgens kun je deze selfie gebruiken, want hij is te vinden in het toetsenbord in de Snapchat-app.

SNapchat cameos

Je kunt kiezen uit 150 videoclips die achter elkaar worden herhaald, een soort van gifje. Iedere week worden er nieuwe video’s geüpload door Snapchat. Er zijn tal van verschillende onderwerpen en emoties te vinden. Denk aan het zwaaien met geld, in slaap vallen en op een gekke manier dansen. Eenmaal de video gekozen wordt het gezicht uit de video vervangen door je eigen gezicht. Het eindresultaat kun je delen met de rest van je vrienden.

Snapchat Cameo

Snapchat geeft aan dat het duidelijk te zien is dat de video bewerkt is en dus ‘nep’ is. Tegenover Techcrunch laat Snapchat weten dat de functie vanaf 18 december wereldwijd uitgerold zal worden.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel