Best Nine 2019: dit zijn jouw populairste foto’s op Instagram

De maand van de lijstjes gaat maar verder. Ben je benieuwd welke foto’s het meest geliked zijn op je Instagram? Met een druk op de knop zie je welke foto’s in je Best Nine of Top Nine van 2019 staan.

Best Nine 2019

Ieder jaar kun je in december je vergapen aan tal van lijstjes en overzichten. We zagen eerder al YouTube Rewind 2019 en natuurlijk je eigen muzikale hitlijst in Spotify Wrapped. Maar hoe zit het met Instagram? Wat zijn de meest populaire foto’s (en video’s) op je Instagram account?

Ben je lekker in de weer geweest met je Instagram-account dan kun je nu de tool Best Nine 2019 gebruiken. Hiermee kun je zien welke 9 foto’s de meeste likes hebben gekregen het afgelopen jaar. Om de Top Nine te zien, hoef je niet in te loggen met je account, dus in dat opzicht hoef je niet te vrezen voor je privacy.

Best Nine 2019 Instagram

Er is geen aparte 2019 Best Nine app, maar je kunt gewoon de (mobiele) website gebruiken via deze link. Hier vul je je gebruikersnaam in, waarna de likes geteld worden. Dit kan zomaar een paar minuten duren, dus enig geduld is aan te raden. Vervolgens krijg je een foto te zien met je negen foto’s, welke je op kunt slaan op je telefoon. Vervolgens kun je deze delen met de rest van de wereld, eventueel met de hashtag #2019bestnine. Er is ook een tool genaamd Top Nine 2019, maar daar wordt wel om je e-mailadres gevraagd.

Volg je DroidApp op Instagram?

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel