Story Maker: maak de coolste verhalen voor Instagram, Snapchat of Facebook

Een stedentrip, een vakantie of gewoon een dagje weg. Je verhalen kun je delen met WhatsApp Status, Instagram Stories, Snapchat of één van de vele andere platformen. Met de app Story Maker maak je de vetste en mooiste verhalen voor je Stories.

Story Maker

Met de app Story Maker maak je een heel kunstwerk van je verhaal. Je hoeft niet langer meer alleen een foto of een tekst te delen, je maakt er een meesterwerk van. We maken je kennis met de applicatie die we een tijdje geleden in de Play Store hebben ontdekt.

story maker

Bij het openen van Story Maker krijg je op het startscherm een groot aanbod van veel verschillende sjablonen. De templates hebben elk een eigen stijl en deze kun je naar eigen wens personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan sjablonen in de stijl van vintage, verjaardag, zomer of kerst.

story maker

Sjablonen

Heb je eenmaal een sjabloon gevonden, dan kun je aan de slag met de verschillende tools. Uiteraard hoort daar het kiezen van foto’s bij. Daarnaast kun je tekst toevoegen en deze opmaken naar eigen wens. Denk aan een ander lettertype, kleur of onderstreept. In Story Maker vind je ook verschillende soorten stickers in een aantal genres.

story maker

Wanneer je klaar bent met het creëren van je meesterwerk, kun je deze opslaan in een eigen gekozen resolutie, waaronder ook in de hoogste resolutie. Daarna kun je ze direct delen via de bekende platformen zoals Snapchat, Instagram Stories, WhatsApp Status of als verhaal in Facebook, of juist lekker op je telefoon laten staan als collage.

story maker

Een aantal fonts, stickers en sjablonen zijn alleen in de premium-versie beschikbaar, maar met de gratis versie kun je een heel eind komen. Wel verschijnt er zo nu en dan een advertentie. De app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Story Maker - Insta Story Editor for Instagram
Story Maker - Insta Story Editor for Instagram
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel