Snapchat voegt Context Cards toe, maar niet voor alle Snaps

Snapchat heeft haar app voorzien van een update met zogeheten Context Cards. De kaarten die niet bij alle snapchats getoond worden moeten iets vertellen over de omgeving van de gebruiker en de Snap. Snapchat werkt voor de informatie samen met meerdere partners.

Snapchat Context Cards

Geïnspireerd door een Snapchat maar geen idee waar deze is gemaakt, mogelijk kan de Snapchat app je daar het antwoord op geven. Door bij een Snapchat bericht omhoog te vegen worden de Context Cards getoond. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat de verzender zijn locatie deelt bij de Snap, anders zal de functie niet werken. Bij Snapchat berichten die je zonder locatie verstuurd blijven de kaarten dus uitgeschakeld.

De Context Cards geven informatie over de locatie van bijvoorbeeld TripAdvisor, Foursquare en Michelin. Ook kun je vanuit de kaarten een actie uitvoeren zoals het reserveren van een tafeltje in een restaurant of het bestellen van een Uber. Om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe kaarten moet je in het bezit zijn van de meest recente versie van Snapchat.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel