Snapchat Groups geïntroduceerd: stuur je berichten naar een grote groep vrienden

Snapchat heeft een nieuwe functie geïntroduceerd voor de gelijknamige app. Groepchats zijn bij verschillende apps, zoals WhatsApp al populair. Met Snapchat Groups moet het mogelijk worden een soort van vergelijkbare functie te gebruiken waarbij je een bericht in één keer met een groep kunt delen.

Snapchat Groups

Snapchat Groups maakt het mogelijk om een bericht in één keer naar een grotere groep vrienden te sturen. In een groep zitten maximaal 16 vrienden waarmee je snaps kunt delen. Dit zijn zowel berichten als foto’s en video’s. Na 24 uur worden net als een gewone Snap de berichten automatisch verwijderd. Dit geldt ook als je het bericht gemist hebt. Je krijgt het bestand dan niet alsnog te zien.

In de groepen kan je gebruik maken van alle bekende functies, zoals stickers, audio en video-notities. Ook kan je vanuit Snapchat Groups direct een één-op-één gesprek starten met iemand. Dit kan dankzij een nieuwe functie die opduikt als pop-up.

Ook zijn er nieuwe tools toegevoegd. De creatieve hulpmiddelen maken het mogelijk om een deel van een Snap in Snapchat bij te snijden en deze als sticker te gebruiken. Tevens kan je dankzij de ‘Paintbrush’ Snaps veranderen in een artistiek meesterwerk.

Downloaden

Snapchat kan gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar: Snap Inc
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel