Snapchat ‘rewind filter’ laat je nu ook op Android video terugspoelen

Snapchat gebruikers kunnen uit een reeks filters kiezen om hun berichten extra aandacht te geven. Vanaf vandaag is er een nieuw filter bijgekomen waarmee je kunt terugspoelen en achterstevoren kunt bekijken. Het is allemaal mogelijk met het rewind filter.

Snapchat terugspoelen

Sommige filmpjes zijn nou eenmaal leuker als je ze terugspoelt. Met het nieuwe filter ‘Rewind’ kun je precies dat effect toevoegen aan je filmpje. De chat-applicatie Snapchat voegde dit terugspoel filter eerder al toe aan de iOS app, nu is het de beurt aan Android gebruikers in Snapchat 9.23.

Rewind

Je kunt het filter gebruiken door na het opnemen van een video het rewind filter te kiezen. In oktober vorig jaar voegde Snapchat al de slow-motion en doorspoelen functie toe. Deze week verschenen er ook aanwijzingen dat Snapchat met videobellen en spraakopname komt. Dit is nog niet in deze versie van de applicatie te vinden.

Snapchat rewind slow-motion

Downloaden

Opvallend is dat er geen andere wijzigingen bekend zijn voor de Snapchat update afgezien van het nieuwe filter. Wil je meteen aan de slag met het nieuwe filter zorg er dan voor dat je over de meest recente versie van Snapchat beschikt. Snapchat versie 9.23 bevat het nieuwe filter waarmee je een video achterstevoren kunt afspelen. De update voor Snapchat kan je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar: Snap Inc
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel