Snapchat krijgt slow-motion en doorspoelen in Android-app

De Android-app van Snapchat is bijgewerkt met twee handige functies. Met de nieuwste update die ook voor Apple iOS beschikbaar is, is het mogelijk om filmpjes in Snapchat op een andere manier af te spelen. Onlangs werd al een update uitgebracht met verschillende effecten in Snapchat Lenses.

Snapchat

De ontwikkelaars van de app Snapchat hebben een update uitgebracht voor de Android-app. In Snapchat kan je voortaan een filmpje op een andere manier laten afspelen. De nieuwe filters laten je een video versneld, achterstevoren of in slow-motion afspelen.

Snapchat rewind slow-motion

Met slow-motion wordt de snelheid dus verlaagd, waardoor de kijkers meer details krijgen te zien. Ideaal als je bijvoorbeeld je hond in beeld hebt gebracht die het water van zich afschudt. De doorspoel-functie spreekt voor zich, en met de terugspoel-functie is het mogelijk om op dezelfde snelheid de gebeurtenis achterstevoren te herhalen.

Bekijk ook: 37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

Tot de update van vandaag was het alleen mogelijk om een op normale snelheid een filmpje te bekijken, en daar overheen de effecten te plaatsen. Dit verandert dus nu met de update, die vanaf nu te downloaden is uit de Google Play Store. Onlangs kwam Snapchat met Snapchat Lenses.

Update 27-01-2016: Snapchat ‘rewind filter’ laat je nu ook op Android video terugspoelen

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel