Snapchat komt met spraakopname en videobellen (screenshots)

Snapchat is achter de schermen bezig met het toevoegen van nieuwe functies aan de app. In de code van de Snapchat app zijn aanwijzingen opgedoken voor de functie videobellen en het versturen van een audiobericht. Naar verwachting is Snapchat ook bezig met het implementeren van een functie die livestreamen mogelijk maakt.

Snapchat

In de code van de nieuwste versie van Snapchat voor Android zijn aanwijzingen gevonden voor een aantal nieuwe functies. De ontdekkingen zijn gedaan door ontwikkelaars van de alternatieve app Snapprefs; een Xposed-module voor smartphones met root. Deze ontwikkelaars hebben de ontdekte functies uitgewerkt in screenshots. Er wordt gesproken over ‘ChatV2’ waarbij er gewerkt zou worden aan een geheel nieuwe versie.

Snapchat code V2

Videobellen en livestream

Videobellen is niet helemaal nieuw, want in 2014 bracht Snapchat videobellen al uit. Echter is de bediening en werking in de nieuwe versie meer vergelijkbaar met hoe nu videobellen gebruikt wordt. De interface uit de nieuwe versie doet meer denken aan Google Hangouts en Facebook Messenger. In dit venster zijn dus de knoppen te zien voor een video-oproep en audio-opname (spraakopdracht). Livestreamen moet ook binnenkort toegevoegd gaan worden aan Snapchat. Echter zal deze functie alleen één-op-één werken en niet publiekelijk te bekijken zijn.

Snapchat videobellen chat

Wanneer we de nieuwe functies in Snapchat kunnen verwachten is niet duidelijk. Uiteraard houden we je op de hoogte bij meer nieuws hierover.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel