WhatsApp videobellen uitgelekt in screenshots

Al eerder doken er berichten op over de videobelfunctie in WhatsApp. Nu zijn er screenshots opgedoken waarin het scherm te zien is voor videobellen. Dit zou kunnen betekenen dat de komst van videobellen met WhatsApp niet lang meer op zich laat wachten.

WhatsApp videobellen

Videobellen met WhatsApp is een stap dichterbij, eerder verschenen er al berichten over dat de functie ‘binnenkort’ toegevoegd zou worden aan WhatsApp. Op het internet zijn screenshots opgedoken van de videobelfunctie in de chat-app. Het gaat om screenshots uit de iOS-versie, de interface van de Android-app kan hierdoor verschillen.

whatsApp videobellen

Op de screenshots is te zien dat er geschakeld kan worden tussen de camera aan de achterzijde en de front-camera. Ook kan de microfoon gedempt worden. Het beeldscherm toont de andere persoon beeldvullend. Ook kan je jezelf zien in een kleiner venster.

Een aantal maanden geleden werd de belfunctie in WhatsApp uitgerold. Door videobellen aan te bieden wil WhatsApp een alternatief zijn voor Google Hangouts en Skype. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer we videobellen in WhatsApp kunnen verwachten.

Pas op: 8 manieren van oplichting en bedrog via WhatsApp

Tip: 37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel