Snapseed 2.16: bewerkingen delen met een QR-code en meer

De fotobewerking-app Snapseed heeft een update gekregen waarmee je je bewerkingen kunt delen via een QR-code. Maar de update brengt meer handige functionaliteiten zoals het kunnen bekijken van tutorials. Dat was eerder al mogelijk in de iOS versie van Snapseed.

Handige update Snapseed 2.16

Een veel gevraagde functionaliteit is het kunnen delen van je bewerkingen zodat je deze later nog eens kunt toepassen op een andere foto. In deze Snapseed update maakt Google dat mogelijk, je kan een eigen “look” aanmaken en vervolgens delen via een QR-code. Met de QR-code kan iemand anders dezelfde instellingen gebruiken.

Snapseed 2.16 QR

In de Android applicatie zijn nu ook Insights opgenomen, hierin vind je tal van tutorials terug waarmee je het beste uit Snapseed kunt halen. Een nieuwe perspectief-tool geeft je de mogelijkheid om het perspectief van een foto aan te passen. Met de “Selective” functie kun je nu op een specifieke plaats alle effecten toepassen.

De update voor Snapseed met versienummer 2.16 wordt automatisch naar alle gebruikers uitgerold. Heb je Snapseed nog niet op je smartphone of tablet dan kun je deze downloaden uit de Google Play Store, via onderstaande button.

Snapseed
Snapseed
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel