Snapseed 2.9: nieuwe tools voor fotobewerking op Android

Snapseed is een bekende en vrij uitgebreide fotobewerking-app, de update naar versie 2.9 brengt een aantal nieuwe tools. Naast de Android-versie heeft de iOS-versie van de app nu RAW ondersteuning, Android heeft deze ondersteuning al langer en komt nu dus met nieuwe functies.

Snapseed 2.9 met nieuwe tools

Met het uitbrengen van versie 2.9 van Snapseed verkrijgt de applicatie meer handige tools om nog mooiere foto’s te maken. De nieuwe “Gezicht” tool zorgt ervoor dat je de nadruk op gezichten in een foto kunt leggen. Ook kun je met deze tool de huid gladder en ogen meer sprekend maken.

Snapseed 2.9

Bijzonder handig zijn de nieuwe perspectief lijnen in de applicatie, op die manier beschik je altijd over een foto met rechte lijnen en worden krommingen rechtgetrokken. Een nieuwe witbalans-tool zorgt ervoor dat je precies de juiste witbalans kunt kiezen. In Snapseed kun je nu zelf aangeven als welk formaat je resultaat opgeslagen moet worden en met welke kwaliteit.

Downloaden

Snapseed 2.9 is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store, heb je de app al geïnstalleerd dan wordt de update automatisch aangeboden.

Snapseed
Snapseed
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel