Adobe Photoshop Mix 2.0: meer lagen en filters

Adobe heeft haar bewerkingsprogramma Photoshop Mix een update gegeven. Versie 2.0 brengt een aantal functies met zich mee die gemist werden sinds het verdwijnen van Photoshop Touch. Zo zijn er nu meer lagen en filters te gebruiken in de applicatie.

Adobe Photoshop Mix 2.0

Met Adobe Photoshop Mix is een handige foto editor die je diverse handelingen laat uitvoeren zonder een computer te gebruiken. Het op elkaar plakken van afbeeldingen was al kinderspel voor Photoshop Mix maar was gelimiteerd tot maximaal twee lagen. In versie 2.0 is het mogelijk om vijf lagen te gebruiken op één afbeelding.

Wie creatief aan de slag wil gaan met foto’s en de transparantie van afbeeldingen kan dat nu door gebruik te maken van de nieuwe “Blend Modes”. Ook is het mogelijk om nu een ongelimiteerd aantal filters toe te voegen aan lagen en afbeeldingen.

Adobe Photoshop Mix 2.0

Versie 2.0 van Adobe Photoshop Mix is te vinden in de Google Play Store via onderstaande knop. Wel lijkt het er op dat niet alle apparaten worden ondersteund door de app. Voor het gebruik van deze app is geen betaald abonnement nodig. Wel dien je in het bezit te zijn van een Adobe ID.

Adobe Photoshop Mix
Adobe Photoshop Mix
Ontwikkelaar: Adobe
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel