Google Foto’s 1.25: ruimte vrijmaken en verbeteringen gedeelde albums

Google heeft een update uitgerold voor de foto-app Google Foto’s. Met deze applicatie kan je niet alleen je foto’s opslaan maar ook delen met de rest van de wereld. De update naar versie 1.25 brengt verbeteringen voor gedeelde albums en laat je sneller ruimte vrijmaken.

Google Foto’s 1.25

In Google Foto’s 1.25 zie je in het menu al direct een nieuwe functie. De optie ‘Ruimte vrijmaken’ was al eerder beschikbaar, maar was eerder verstopt in het menu met instellingen. Met deze optie kan je opslagruimte vrijmaken en worden foto’s en video’s waarvan al een back-up is gemaakt van het apparaat verwijderd. De back-up zorgt ervoor dat foto’s opgeslagen worden in de cloud.

Een andere nieuwe functie zien we bij het delen van albums. Wanneer je een album gedeeld hebt kan je voortaan specifiek iemand blokkeren, die dan geen toegang heeft om je album te bekijken. Bij ‘opties voor delen’ kan je zien wie er deelnemen aan je album. Door op de drie puntjes te tikken achter de naam, kan je diegene blokkeren.

Ook zijn er aanwijzingen gevonden voor digitale videostabilisatie. Deze functie zullen we binnenkort terug gaan zien in Google Foto’s. De update naar versie 1.25 zal vanaf nu uitgerold worden, maar het kan even duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel