Google Foto’s 1.18 laat je foto’s handmatig back-uppen, en dat is handig

Google heeft een update uitgebracht voor de Android-app van Google Foto’s. Eén van de verbeteringen is de mogelijkheid om foto’s handmatig te back-uppen. Het is met Google Foto’s al mogelijk om foto’s automatisch te back-uppen, maar misschien vind je het juist vervelend dat dan werkelijk alle foto’s binnen een album online worden opgeslagen. De nieuwe functie biedt dan uitkomst.

Google Foto’s 1.18

Google Foto’s heeft als doel om gebruikers op een gebruiksvriendelijke en gemakkelijke manier toegang te geven tot onze foto’s. Met de update naar versie 1.18 die nu beschikbaar is, wordt de foto-app weer een stukje beter. Vanaf nu is het mogelijk om zelf te kiezen welke foto’s je (handmatig) wilt opslaan in de cloud. Het handmatig back-uppen voorkomt dat hele mappen met foto’s worden gesynchroniseerd.

Wanneer je één of meerdere foto’s hebt geselecteerd en automatische back-up staat uitgeschakeld, kan je kiezen voor de optie ‘Nu back-up maken’. Vervolgens komen deze foto’s direct terecht in je online account van Google Foto’s. De update voor de Android-app wordt vanaf nu verspreid via de Google Play Store. Downloaden kan via onderstaande button.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel