Google Foto’s 1.24: verbeterde crop-tool en album sortering

Google heeft de foto-app Google Foto’s voorzien van een update naar een nieuwe versie. In versie 1.24 heeft Google de mogelijkheid om albums te sorteren toegevoegd en ook kan je nu gebruik maken van de verbeterde crop-tool. We zetten de wijzigingen voor je op een rij.

Google Foto’s 1.24

Een nieuwe update is uitgebracht voor Google Foto’s. Vanaf nu vind je een verbeterde crop-tool. Hiermee is het mogelijk om een foto te draaien en/of bij te snijden. Je kan over de lijn schuiven waardoor je de rotatie kunt bepalen van de foto. Ook kan je nu kiezen om de beeldverhouding aan te passen en dus te snijden in je foto.

In Google Foto’s 1.24 is ook de mogelijkheid toegevoegd om de volgorde van de foto’s in een album aan te passen. Je kunt nu er voor kiezen om te sorteren op de recent toegevoegde foto’s. De handmatige regeling kan je daarna ook weer instellen. Volgens AndroidPolice is de kans aanwezig dat we in de toekomst meer opties gaan zien; zoals nieuwste eerst en oudste eerst.

Google Foto's 1.24

De update naar Google Foto’s 1.24 zal vanaf nu uitgerold worden via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen wachten, download dan hier de APK. Houd er rekening mee dat er veel verschillende versies van deze versie zijn. Het verschilt per toestel welke APK je nodig hebt.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel